Schloss Dürnstein Relais & Chateaux
Albert Gesellmann and big bottles Albert Gesellmann and big bottles
For the very first time we welcome our guests to an easy and funny evening in our lobby altogether with a famous winemaker - this first time it will be Albert Gesellmann - to present his wines.
No set meal but an easy evening in our lobby with excellent wines and the occasion to get to know the winemaker face-to-face.

Saturday, april 1st 2017 - 7.00 pm
Dinner

Hans Zusser, Chef de Cuisine of Schloss Dürnstein, and his team serve delicious finger food, whereas Albert Gesellmann presents a selection of his best wines.

Price 99,00
including wines, water and coffee
free table choice



Those who want can certainly shake a leg. Entertainer Paul Wolkersdorfer welcomes you.

Dresscode: Cocktail
Parking
Hotelgäste dürfen ihren Wagen immer gerne in unserem Innenhof abstellen.

Alle anderen Gäste können dies nur noch nach Verfügbarkeit. Sollte nichts mehr frei sein, bitten wir, die öffentlichen Parkplätze von Dürnstein zu nutzen.

Im Ortskern herrscht absolutes Parkverbot!
Reservation
Anmeldungen nehmen wir gerne unter der Telefonnummer +43 2711 212 bzw. per E-Mail an: hotel@schloss.at entgegen.
Wir bitten um Ihr Verständnis, dass wir, um eine Reservierung garantieren zu können, eine Vorauszahlung verlangen.

Am Abend ist das Restaurant exklusiv für diese Veranstaltung geöffnet.

Hotelgäste können gerne an der Veranstaltung teilnehmen oder unsere Empfehlung für ein Restaurant in der Umgebung entgegen nehmen.

Wir setzen Sie davon in Kenntnis, dass wir an Abenden wie diesen auf spezielle Vorlieben und Allergien (vegetarisch, vegan,...) keine Rücksicht nehmen können.